Fysiotherapie in Rijswijk

Welkom bij T.I.M. Rijswijk

Wanneer u moeite krijgt met bewegen staat er een ervaren team van professionals voor u klaar. Uw wensen worden gecombineerd met onze klinische expertise en het laatste wetenschappelijk onderzoek. Aan de hand van scherpe diagnostiek volgt er een persoonlijk behandelplan. Maatwerk dus. Samen met de fysiotherapeuten van Together in Motion komt u weer in beweging. Persoonlijk, betrokken en bekwaam Tijdens uw eerste afspraak maakt u kennis met uw fysiotherapeut en vormt u samen een volledig beeld van uw klacht tijdens een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Al onze therapeuten hebben de HBO opleiding fysiotherapie en een master traject afgerond en/of zijn gespecialiseerd aan de hand van verschillende vervolgopleidingen.

In de praktijk, thuis of op het werk

Is het voor u niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. Het maken van een eerste afspraak kan telefonisch en via onze website. Natuurlijk kunt u ook even bij ons binnen stappen. Wij behandelen zowel in de praktijk als aan huis. In overleg met u wordt een geschikt moment gekozen. U wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Pijn? Blessure?

Together in Motion is er voor mensen met lichamelijke klachten. Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite heeft met bewegen! Of het nu om een sportblessure gaat of om klachten door overbelasting. Lichamelijke klachten vanwege een ongeval of ziekte. Pijn door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar en zijn er voor iedereen. Van klein tot groot, van jong tot oud.

100% vergoeding. Snel terecht.

Together in Motion heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen. Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg direct toegankelijk. Together in Motion heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia